Video paljastaa: Näin paljon miehet rakastavat kissojaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni voi ajatella, että kissat ovat yleisemmin lemmikkeinä kodeissa, joissa asustelee myös kissan lemmikikseen halunnut nainen. Aina tämä ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Myös miehet hullaantuvat kissoista ja rakastavat niitä enemmän kuin mitään muuta.

BuzzFeed-sivusto on julkaissut nyt YouTube-kanavallaan suloisen videon, jossa miehet söpöilevät omien kissojensa kanssa. Miehet kertovat kameralle miten kissat ovat muuttaneet heidän koko elämänsä ja tehneet heistä jopa kasvissyöjiä omalla läsnäolollaan.

Kissojaan rakastavat miehet ovat sitä mieltä, että he eivät pystyisi olemaan seurustelusuhteessa sellaiseen kumppaniin, joka ei pidä kissoista. Kissan ulkonäköä haukkuva henkilö saatetaan myös poistaa elämästä. Miesten mielestä kissat ovat parantaneet heidän elämänlaatuaan huomattavasti, minkä vuoksi he eivät enää kykenisikään kuvittelemaan elämää ilman rakkaita kissojaan.