Viisivuotias luuli pääsevänsä kuninkaallisiin häihin – totuus särki pikkuisen sydämen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britanniassa järjestettiin lauantaina vuoden odotetuin ja suurin hääjuhla, jossa Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa Windsorin linnan Pyhän Yrjön kappelissa järjestetyssä seremoniassa. He ovat nyt Sussexin herttua ja herttuatar. Nyt videolla nähdään suloinen tilanne, jossa eräs pikkutyttö kuuli, että ei pääsekään vieraaksi kyseisiin häihin.

Viisivuotias Irlannissa asuva Lola oli luullut pääsevänsä kuninkaallisiin häihin. Hän oli osallistunut esikoulussa järjestettyihin kuninkaallisiin leikkiteekutsuihin, jossa kaikki lapset pukeutuivat prinsessa- ja prinssiasuihin. Tyttö oli luullut, että esikoulun teejuhla oli tarkoittanut sitä, että hänet on kutsuttu myös Meghan Marklen ja Prinssi Harryn oikeisiin häihin.

Lola oli eräänä päivänä kysynyt äidiltään, että mistä he hakevat tytön juhlapuvun ennen häitä. Tällöin äiti oli huomannut, että tyttö luulee pääsevänsä häihin. Äiti päätti kuvata videolle tilanteen, jossa hän lohduttaa surevaa tyttöään, joka luuli olevansa kutsuttu kuninkaallisiin häihin.