21-vuotias supermalli kuin veistos – kaula-aukko ei liikoja piilotellut

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on noussut muutamassa vuodessa mallimaailman kirkkaimpaan kärkikaartiin, sillä hänet on nähty jo monien merkittävien muotinäytösten catwalkeilla. Hän sai myös kunnian olla tammikuussa päättyneessä LOVE Advent 2017 -tyttökalenterissa mukana.

Nyt Hailey kuvattiin upeassa ja paljastavassa iltapuvussa 2018 Billboard Music Awards -palkintogaalan punaisella matolla. Hehkuvan kauniin supermallin vartalo pääsi upeasti oikeuksiinsa tässä asussa.

21-vuotias Hailey Baldwin yllätti äskettäin televisiokatsojat esittelemällä Jimmy Fallonin ohjelmassa erikoistaitonsa. Hän kertoi osaavansa avata pullot ilman pullonavaajaa. Baldwin kertoi miten he oli olleet kuvausmatkalla Bahamasaarilla ja huomanneet, että jahdilla ei ole pullonavaajaa. Hailey kokeili pullon avaamista hampaillaan ja onnistui siinä. Sittemmin tapa on säilynyt.

Splash
Splash
Splash
Splash