Kaikilta flossaus ei onnistu – näin se voi mennä pieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime vuonna Saturday Night Live -ohjelmassa Katy Perryn esiintymisen aikana tanssinut Russell Horning aloitti tietämättään ilmiön, joka on levinnyt nyt ympäri maailman. 15-vuotias poika tanssi reppu selässään käsiään hauskasti heiluttaen. Syntyi floss-tanssi.

YouTube ja muut sosiaalisen median kanavat ovat jo täynnä hupaisia esimerkkejä ihmisten suorittamasta floss-tanssista. Helpolta näyttävä tanssi saa monet kokeilemaan hauskaa liikesarjaa, mutta useimpien ihmisten kohdalla se osoittautuu kuitenkin hieman oletettua vaikeammaksi.

Nyt hauskalla LADbible-kanavan julkaisemalla videolla nähdään monia epäonnistuneita flossausyrityksiä. Kovasta keskittymisestä huolimatta kaikkien motoriikka ei vain riitä tämän hupaisan tanssin toteuttamiseen.

Bad Floss Dance Compilation

Not everyone has mastered the Floss dance… 😂🕺

Publiée par LADbible sur lundi 21 mai 2018