Prinssi Harry kutsui häihinsä 14 vuotta sitten Afrikassa tapaamansa orpopojan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian kuninkaalliset häät olivat vuoden merkittävin häätapahtuma koko maailmassa, kun Prinssi Harry ja Meghan Markle saivat toisensa todellisissa satuhäissä. Nyt brittilehti Evening Standard kertoo, että häävieraiden joukossa oli eräs Harrylle läheinen ystävä Afrikasta.

Prince Harry was reunited with orphan Mutsu Potsane, at the opening of the Mamohato Children's Centre for children with…

Publiée par WHO Magazine sur jeudi 26 novembre 2015

14 vuotta sitten Prinssi Harry tapasi Lesothossa orvoksi jääneen nelivuotiaan pikkupojan, Relebohile ”Mutsu” Potsanen, jonka kanssa hän ystävystyi. He ovat tavanneet sen jälkeen useita kertoja, ja nuorten miesten ystävyys onkin jatkunut ensitapaamisesta saakka. Nyt Harry kutsui 18-vuotiaan Mutsun osallistumaan häihinsä, ja poika luonnollisesti saapui ilomielin juhlistamaan ystävänsä avioitumista Windsorin linnaan.

Kunniavieras saapui paikalle Harryn ja Lesoton prinssi Seeison perusteman hyvintekeväisyysjärjestö Sentebalen muun seurueen kanssa. Yhteensä järjestöstä oli häissä kymmenen osallistujaa, Daily Express uutisoi. Yhteensä Windsorin linnan alueelle oli kutsuttu 2.460 vierasta, jotka pääsivät seuraamaan jääjuhlallisuuksia lähietäisyydeltä.

Prince Harry and Mutsu in Lesotho in 2014.

Publiée par The Royal Family sur jeudi 26 novembre 2015