Vuosisadan kilarit! Tyttöystävä tuhosi asunnon halausten takia

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen Kristy Misty Mudd on joutunut vankilaan väkivaltaisen käyttäytymisen vuoksi. 31-vuotias nainen oli saanut järjettömän raivokohtauksen, koska hänen 24-vuotias poikaystävä ei suostunut halailemaan.

Yhdysvaltojen Clearwaterissa asuva Jared Thompson ei halunnut halailla tyttöystävänsä Kristy Misty Muddin kanssa, koska ulkona oli miehen mielestä liian kuuma. Muddin mukaan noin 31 celsiusasteen lämpötila ei riittänyt tarpeeksi hyväksi syyksi läheisyydestä kieltäytymiseen. Hän sai hillittömän vihanpurkauksen, mikä kohdistui pariskunnan asuntoon sekä Thompsoniin.

The Smoking Gunin mukaan nainen oli raapinut miestä sekä rikkonut asunnon irtaimistoa. Poliisit haistoivat naisen hengityksestä alkoholia. Hän joutui riehumisen takia vankilaan ja sai lähestymiskiellon poikaystävälleen.

Publiée par Kristy Mudd sur vendredi 18 mai 2018