Helteet tulivat! Marika Fingerroos ulkoilutti poveaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

90-luvun kotimainen kohujulkkis Marika Fingerroos on viettänyt jo vuosia poissa julkisuuden valokeilasta. Viime vuosikymmenellä hän ja Martina Aitolehti olivat kuitenkin maan tunnetuimmat salarakkaat, jotka myös levyttivät yhdessä albumillisen musiikkia.

Viime aikoina Marika Fingerroos ei ole kovin usein paistatellut lehtien palstoilla, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan. Nyt hellekelien saavuttua yllättäen Suomeen jo toukokuussa, on kesäinen lämpö saanut myös Marikan riisumaan bikineille. Hänet nähdään nyt poseeraamassa kurvikkaana ilmeisesti hiekkarannalla.

– En tiedä mitä kuvassa tapahtuu, (ehkä ihailen rusketusta), mut kivaa oli rannalla, nykyinen Marika Tupila toteaa kuvansa yhteydessä.

Marika Fingerroos, nykyinen Marika Tupila, nousi aikoinaan julkisuuteen salasuhteellaan kyläkauppias Vesa Keskiseen. Kohujulkkis levytti vuoden 2005 kesällä Salarakkaat-nimellä albumillisen discopoppia. Tämän duon toinen osapuoli oli salarakas-kollega Martina Aitolehti. Sittemmin duon musiikkiura tyssäsi jäsenten välirikkoon. Duo antoi tuolloin viimeisen yhteishaastattelunsa Staralle. Viime aikoina Fingerroos on keskittynyt kohujulkisuuden sijaan perhe-elämään.

Nyt on kesä ja hellät tunteet ☀️❤️😘

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on

… Ja piti vähän posettaa💪☀️

A post shared by Marika Tupila (@marika_fingerroos) on