Kirja opastaa onnellisempaan elämään: Kysy nämä asiat itseltäsi

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Iki-ihastuttava tietoisuustaitoa parantava teos nimeltään A Book That Takes Its Time: An Unhurried Adventure in Creative Mindfulness opastaa ihmisiä kirjan avulla parempaan elämään. Kirja on tavallaan mindfulness-retriitti, jonka aikana tarkastellaan omaa elämää paremmaksi.

Flow-lehden kanssa yhteistyössä toteutettu mindfulness-kirja on Astrid van der Hulstin ja Irene Smithin luoma teos, jossa keksitytään arjen pieniin, mutta sitäkin tärkeämpiin onnea tuottaviin yksityiskohtiin. Kirja muistuttaa askarteluteosta, mutta toimii kuitenkin meditatiivisesti lukijansa kanssa.

Onnellisuuden löytäminen vaatii usein itsetutkiskelua. Pohdittavan arvoista on, mitä tekisi ylimääräisellä tunnilla päivässä. Kannattaa myös miettiä, minkä pienen asian parantaminen voisi tehdä päivistä paremman. Jokaisen sopii pohtia, kuinka aamut kannattaa aloittaa, jotta loppupäivästä tulisi miellyttävämpi.

Kirjassa opastetaan lukijaa parantamaan oman elämänsä laatua. Mitkä nautinnot tuottavat eniten iloa elämässä? Entä mikä on päivän paras ajankohta? Unelmointi ja positiivinen elämänote tuottavat usein mielihyvää, kuten myös kiitollisuuden ilmaiseminen. Koska viimeksi tunsit olevasi eniten elossa? Mitkä asiat saavat sinut hymyilemään? Muuta unelmat todellisuudeksi ja lisää myönteisiä asioita elämään tietoisesti.