Vanhemmat kysyivät mitä naimisiin mennessä tapahtuu – tytön härski vastaus yllätti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Prinssi Harryn ja Meghan Marklen taannoiset häät ovat olleet yleinen puheenaihe monissa perheissä. Eräs lapsi yllätti vanhempansa härskillä vastauksella kysymykseen siitä, mitä tapahtuu parin mennessä naimisiin.

Facebookilla jaetulla australialaisvideolla vanhemmat kysyvät kahdelta pieneltä tyttäreltään, miksi Harry menee naimisiin. Toinen tytöistä vastaa johdonmukaisesti prinssin avioituvan koska hän halusi tehdä niin.

Seuraavaksi vanhemmat tivaavat, mitä naimisiin mennessä tapahtuu. Toinen tytöistä tekee vanhempien järkytykseksi seksin harrastamiseen yleisesti viittaavan käsieleen.

Aikuisten helpotukseksi härskin näköisellä eleellä oli kuitenkin todellisuudessa viaton ja erittäin paikkansa pitävä tarkoitus. Hän vain yritti ilmaista Harryn laittavan sormuksen tuoreen vaimonsa sormeen.

 

What do you do when you get married?

👉🏽👌🏽www.lovelaylaaustralia.com.auGreeting Cards With A Cheeky Twist!#itswhatyoudo #married #marriedlife #kids #innocent #twentyfirstbirthdayvideo #theywilldiefromembarrassment #lovelaylaaustralia #greetingcards #funnycards #funny #showozyourlove #stayathomemum

Publiée par Love Layla Australia sur mardi 22 mai 2018