Evelina julkaisi bikinikuvansa somessa – puhuu positiivisen kehonkuvan puolesta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Evelina on kertonut aiemmin julkisuudessa kärsineensä itsetunto-ongelmista. Hemaisevan seksikäs nainen on nyt julkaissut Instagramissa kesäisen puolustuspuheen kaikkien vartalomallien puolesta – omalla uima-allaskuvalla varustettuna.

Sosiaalisessa mediassa julkaistaan nykyisin runsaasti paljastavia otoksia, joissa on kannustettu positiiviseen kehonkuvaan. Laulaja Evelina on kantanut kortensa kekoon muistuttamalla, että kesäaikana kaikilla on oikeus pukeutua haluamallaan tavalla kokoon, ikään, sukupuoleen tai kehon malliin katsomatta. Epävarmasta ulkonäöstä kärsivät ihmiset saavat rohkeutta julkisuuden henkilöiden päivityksistä.

Evelina valmistautuu tulevaan festarikesään lomailemalla. Blondina nykyisin kulkevan laulajan Sun Vikaa -kappaleen myynti ylitti äskettäin platinalevyn rajan. Turkulaissyntyinen Evelina on viikonloppuna 23 vuotta täyttävä laulaja, joka nousi kuuluisuuteen The Voice of Finland -kykyjenetsintäkilpailun kautta.