Joonas ”Chewbacca” Suotamo tapasi hobittit – hulvaton yhteiskuva leviää maailmalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen koripalloilija Joonas Suotamo näyttelee nykyisin Star Wars -elokuvissa Chewbaccan roolihahmoa, ja on sitä kautta onnistunut nousemaan maailmanlaajuisesti suosittujen Hollywood-tähtien joukkoon. Suotamo on ollut viime päivinä esillä monissa medioissa myös maailmalla.

Viime päivinä Joonas Suotamon tähdittämä Solo: a Star Wars Story -elokuva on ollut kovasti otsikoissa, kun elokuvaa on markkinoitu ympäri maailmaa. Nyt Joonaksen Instagramissa julkaisema fanikuva on noussut nettihitiksi. Kuvassa Suotamo nähdään poseeraamassa Taru sormusten herrasta -elokuvan tähtien kanssa, mutta yllättäen pitkän Suotamon pää jää kokonaan kuvan ulkopuolelle.

– Upeaa tavata sankarini, Taru sormusten herrasta -hobittit. Ilmeisesti kuvassa oli jotain rajausongelmia, Joonas Suotamo kirjoitti kuvansa yhteydessä.

Kuvassa ovat hänen lisäkseen Sean Astin, Elijah Wood ja Billy Boyd. Tähän mennessä kuvasta on tykätty jo lähes 18.000 kertaa. Toisessa hieman tuoreemmassa Instagram-kuvassa Suotamo nähdään vierailemassa televisio-ohjelmassa, jossa uutistoimittaja Jake Hamilton joutui nousemaan laatikoiden päälle, että molempien kasvot saataisiin samaan aikaan kameroiden kuviin.