Seiska: Kimmo Vehviläinen eroaa Johanna-vaimostaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaiset saivat kevään aikana seurata televisioista Selviytyjät-ohjelmasarjassa miten muun muassa radiojuontaja Kimmo Vehviläinen selviytyy Filippiinien viidakossa. Hän pysyi kisassa mukana finaaliin saakka. Nyt Seiska kertoo, että suosikkijuontajan avioliitto on ohi.

Radio Aallon juontaja ja hänen Johanna-vaimonsa erosivat lehden mukaan yli kymmenen vuoden yhteiselon ja vajaan kahden vuoden avioliiton jälkeen. Pari meni naimisiin elokuussa 2016. Vehviläinen vahvistaa eron, mutta ei kommentoi asiaa enemmälti. Me Naiset -lehti kertoi aiemmin, että pari on eronnut kaksi kertaa aiemminkin, mutta tuolloin onnistuivat korjaamaan suhteensa.

Selviytyjät-ohjelmassa Kimmo Vehviläinen selvisi finaalikolmikkoon, jossa hän kisaili voitosta yhdessä Janni Hussin ja Sampo Kaulasen kanssa. Finaalin myötä Vehviläinen kuitenkin putosi finaalikaksikosta, joista kilpailun lopulta voitti tuomareiden äänestyksen perusteella Kaulanen. Viikkokausien asuminen autiolla saarella otti koville, sillä Vehviläinen kertoi harkinneensa vakavasti jopa kilpailun keskeyttämistä. Keskustelu psykologin kanssa sai hänet kuitenkin muuttamaan mielensä.