8 naista syyttää Morgan Freemania ahdistelusta: ”Esittänyt asiattomia kommentteja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkinäyttelijä Morgan Freeman on tuorein supertähti, jota naiset syyttävät ahdistelusta. CNN kertoo, että kahdeksan naista on esittänyt #metoo-kampanjan hengessä syytöksiä, joiden mukaan Freeman olisi ahdistellut heitä seksuaalisesti ja verbaalisesti.

Naisten mukaan Morgan Freeman on esittänyt asiattomia kommentteja heidän vartaloistaan muun muassa elokuviensa kuvausten ja lehdistötilaisuuksien yhteydessä. Eräs naisista kertoo Freemanin kommentoineen ilkeään sävyyn hänen vartaloaan.

Revelations Entertainment -tuotantoyhtiön entinen johtaja kertoo Freemanin tuijottaneen hänen rintojaan. Yksi naisista väittää, että näyttelijä olisi koskettanut häntä epäasiallisesti elokuvan kuvauspaikalla vuonna 2015. Lisäksi hän väittää, että Freeman kommentoi toistuvasti ikävään sävyyn hänen vartaloaan ja vaatetustaan.

– Freeman nosti mekkoani ja kysyi onko minulla alusvaatteita. Kun pyysin lopettamaan Morgan suuttui, enkä tiennyt mitä olisin sanonut, nimettömänä pysyvä nainen väittää.

CNN tavoitti 16 Freemanin kanssa työskennellyttä naista, joista puolet syytti tätä ahdistelusta ja puolet ei nähnyt käytöksessä mitään moitittavaa. Morgan Freeman on nyt julkaissut tiedotteen, jossa hän toteaa jokaisen hänen kanssaan työskennelleen tietävän, ettei hän halua tehdä kenenkään olosta epämukavaa. Näyttelijä pahoitteli, jos joku on pahastunut hänen tekemisistään.