Ariana Grande paljasti – Mac Millerin päihdeongelmat eron syynä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Ariana Grande ilmoitti hiljattain eronneensa poikaystävästään Mac Milleristä. Aluksi neitokainen vakuutteli, ettei eroon liity suurempaa draamaa, mutta nyt hän on paljastanut eron syyksi räppärin päihteiden käytön.

Ariana Grande ja Mac Miller seurustelivat vuodesta 2016 lähtien. Arianan fanit ovat olleet surun murtamia pariskunnan eron takia, mutta naislaulaja kertoo suhteen olleen liian myrkyllinen ja raskas. Päihdeongelmaisten kanssa on suorastaan mahdotonta muodostaa tervettä parisuhdetta, jonka Ariana Grande sai myös oppia kantapään kautta.

Laulaja kirjoitti Twitteriin, että hän on yrittänyt tukea Mac Millerin päihteettömyyttä, mutta ei jaksa toimia enää aikuisen ihmisen lapsenvahtina tai äitinä. Hänen mukaansa yhdenkään naisen ei pitäisi joutua tilanteeseen, jossa toisen käyttäytyminen aiheuttaa liikaa huolta ja murhetta. Mac Miller pidätettiin äskettäin rattijuopumuksesta. Hänen verensä alkoholimäärä oli tuplasti yli sallitun rajan.

💧

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on