Arnold Schwarzenegger toipui sydänleikkauksesta – kuntoilee pyöräilemällä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kalifornian entinen kuvernööri ja koko maailman Terminaattori Arnold Schwarzenegger oli kaksi kuukautta sitten vaativassa sydänleikkauksessa. Nyt 70-vuotias mies on lunastanut legendaarisen lupauksensa: ”I’m back!”

Arnold Schwarzeneggerin etukäteen suunniteltu leikkaus meni taannoin uusiksi, kun kirurgisen toimenpiteen aikana ilmeni vakavia komplikaatioita. Avosydänleikkauksessa ollut mies on toipunut ilmeisen hyvin, sillä hänet nähtiin äskettäin Los Angelesissa polkupyöräilemässä. Miehen alla oli trendikäs fatbike-polkupyörä.

Iäkäs näyttelijä näyttää valokuvissa terveeltä. Fanit odottavat vahvistusta sille, tähdittääkö Arnold Schwarzenegger tulevan The Expendables -elokuvan neljättä osaa tutussa Tench Mauserin roolissa.

Splash
Splash
Splash