Chihuahua sai ensimmäisen oman pedin – voiko onnellisempaa koiraa olla?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

National Mill Dog Rescue -niminen yhdistys tekee todella tärkeää työtä pelastaessaan ja hoitaessaan hylättyjä ja pulassa olevia koiria. Tällä kerralla National Mill Dog Rescue julkaisi YouTube-kanavalleen koskettavan videon, jossa nähdään miten koiravanhus ilahtuu saadessaan oman sängyn.

Pelastettu chihuahua on jo yhdeksänvuotias koiravanhus, mutta hän ei ole pitkästä iästään huolimatta saanut vielä kertaakaan kokea pehmoisen makuusijan tuomaa mukavuutta. Nyt videolla nähdään miten Freddie-niminen koira reagoi ensimmäiseen ikiomaan sänkyynsä.

Freddie ei aluksi edes tiedä mikä sänky on tai mitä sillä tulisi tehdä. Vasta kun hoitaja nostaa koiran sänkyyn, se ymmärtää käydä siihen makuulle. Videon julkaisun aikaan koira odotteli eläinsuojassa sitä, että joku antaisi sille rakastavan loppuelämän kodin. Nyt yhdistys on kuitenkin päivittänyt tilannetta iloisella uutisella ja kertonut, että Freddie on adoptoitu uuteen kotiin.