Obamat yhteistyöhön Netflixin kanssa – tuottavat sarjoja ja dokumentteja

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama ja hänen vaimonsa Michelle Obama ryhtyvät televisio-ohjelmien tuottajiksi. Pariskunta on solminut useiden vuosien mittaisen sopimuksen suoratoistopalvelu Netflixin kanssa. Obamat saavat tavoitettua ohjelmiensa avulla miljoonia ihmisiä maailmanlaajuisesti.

Yhdysvaltojen entinen presidentti Barack Obama on sanonut, että hän ei tule hyödyntämään uutta aluevaltausta amerikkalaisen nykyhallinnon mustamaalaamiseen. Sen sijaan hän haluaa vaimonsa kanssa tuottaa suoratoistopalveluun muun muassa dokumentaarisia sarjoja. Sopimus olisi historiallinen myös Netflixille, jolla on 118 miljoonaa seuraajaa ympäri maailman

– Toivomme, että voimme esitellä lahjakkaiden, inspiroivien ja luovien ihmisten tarinoita, joiden avulla voidaan lisätä kansojen välistä empatiaa ja ymmärrystä. Autamme heitä jakamaan tarinansa koko maailmalle, Obamat kertovat tiedotteessaan New York Timesin mukaan.