Victoria Beckham: ”Lasten täytyy oppia tekemään töitä elantonsa eteen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattijalkapalloilija David Beckhamin kanssa perheen perustanut entinen laulaja ja nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham haluaa tehdä lapsistaan ahkeria työntekijöitä. Hän näyttää esimerkillään, että elannon eteen on tehtävä kovasti töitä. Ilmaiseksi ei saa mitään.

Neljän lapsen äiti Victoria Beckham tietää, että jälkikasvun on ymmärrettävä tekemään töitä oman onnensa ja taloutensa eteen. Beckhamin lapset ovat nyt 19–6-vuotiaita. Samalla nainen myöntää, että hän itse on joutunut tinkimään sosiaalisesta elämästään, koska panostaa kaiken aikansa perheeseen ja työhön.

– Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin tehdä kovasti töitä. Lapseni näkevät, että äiti ja isä käyvät töissä ja heidän on käytävä koulussa ja tehtävä omia töitään. Samaan aikaan he ovat onnellisia lapsia. Uskon, että lasten kuuluu kuitenkin olla lapsia ja pitää myös hauskaa, Victoria selventää People-lehden mukaan.

Birthday eve with my babies x love u so much @davidbeckham kisses x

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on