Seurapiirihottis bikineissä – tätä vartaloa kelpaa katsella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britanniassa aristokraatit ovat vielä arvostettuja kansalaisia, vaikka monissa muissa maissa moiset luokkaerot ovat kadonneet viimeistään vuosikymmeniä sitten. Eräs Britannian seurapiireissä hyvin viihtyvä artistokraattinen kaunotar on Victoria Hervey.

Nyt Victoria Hervey on kuvattu lomailemassa monien muiden julkkisnaisten tapaan Ranskan Antibesissa, jossa julkkisnaiset ovat kilvan lekotelleet viime viikkoina. Victoria ikuistettiin pulahtamassa uinnille valkoisissa bikineissä.

41-vuotias Victoria Hervey on englantilainen aristokraatti ja seurapiirijulkkis, joka asustaa nykyisin Los Angelesissa. Victorian äiti oli eläessään Bristolin 6. markiisi. Britanniassa Hervey oli vauhdikas seurapiirikaunotar, mutta Yhdysvaltoihin muuton jälkeen meno hieman rauhoittui. Viime aikoina hänet on tosin nähty aikaisempaa useammin julkkisjuhlissa myös Hollywoodissa.

Splash
Splash
Splash
Splash