Britney Spearsin exä haluaa valtavan elatusavun – 20 000 dollaria kuussa ei riitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme aiemmin laulaja Britney Spearsin ex-miehen ja lasten isän Kevin Federlinen vaatineen enemmän elatusapua naiselta. Miehen mukaan 20.000 dollaria kuukaudessa ei riitä kattamaan lasten elättämistä ja elämäntyyliä. Mies haluaa kolme kertaa suuremman summan.

US Weekly kertoo Kevin Federlinen vaatineen asianajajiensa avulla elatusmaksuun ainakin kolmenkertaista korotusta Britney Spearsilta. Avioeroasianajaja Mark Vincent Kaplan on sanonut, että Britney Spearsille on annettu runsaasti aikaa ja mahdollisuus ehdottaa korotusta, mutta toimet eivät ole täyttäneet vaatimuksia. Kaplanin mukaan Britneyn tili- ja verotietoja ei ole kerrottu heille lain edellytysten mukaan.

Kevin Federlinen asianajaja painottaa, että asiaan voitaisiin saada sopu myös ilman oikeudenkäyntiä. Pallo on nyt heitetty Britney Spearsille, jotta hän suhtautuisi elatusmaksun korotukseen avoimemmin. Kevin Federlinella on kaksi lasta Britney Spearsin kanssa, 11-vuotias Jayden James ja 12-vuotias Sean Preston. Nykyinen elatusapusumma on asetettu kymmenen vuotta sitten.