Miljonääriäiti Maria Montazami julkaisi nostalgiakuvan – tunnistatko hänet?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ruotsin miljonääriäitien elämästä kertovaa realitysarjaa on esitetty pian kymmenen vuoden ajan. Alusta asti sarjassa mukana ollut Maria Montazami on kaiketi suosituin Hollywoodin kotirouva, koska hänen nöyrä ja maanläheinen tyyli ihastuttaa katsojia.

Maria Montazami tunnetaan myös hänen hieman hupsusta asenteestaan. Nyt nainen on julkaissut Instagramissa valokuvan, joka palaa vuosikymmenten taakse. Kuvan avulla nainen toivottaa hyvää syntymäpäivää 50 vuotta täyttäneelle Catharina-siskolleen. Juurikin Marian sisko oli alunperin syy, miksi nainen matkusti Los Angelesiin vuonna 1987. Hän meni tapaamaan vaihto-oppilasvuotta viettävää siskoaan.

Maria viihtyi Kaliforniassa ja päätyi tarjoilijaksi paikalliseen ravintolaan. Pian Maria rakastui työpaikkansa omistajaan, ravintoloitsija Kamran Montazamiin. Nykyisin Kamran on menestyvä kiinteistövälittäjä Marian toimiessa kotiäitinä neljälle lapselleen. Nainen tunnetaan myös innokkaana sisustajana, jonka suosikkisomisteena ovat erilaiset tupsut, eli tasselit.