Sampo Kaulanen suivaantui syytöksistä: ”Olen joutunut palkkaamaan vartijan”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on viime päivinä käyty vilkasta keskustelua, kun iltapäivälehti uutisoi monien julkkisten somepäivitysten olevan kansainvälisen peliyhtiön mainoksia. Julkkiksista nostettiin esiin muun muassa Amanda Harkimo, Sampo Kaulanen ja Kimmo Vehviläinen, joista kaksi viimeksi mainittua olivat äskettäin mukaan Selviytyjät-ohjelmassa ja Harkimo Temptation Island -ohjelmassa.

Nyt Sampo Kaulanen on kommentoinut syytöksiä julkisesti sosiaalisessa mediassa.

– Media ja poliisihallitus nyt haluaa jauhaa noista kolikkopeli asioista niin sen verran voin sanoa että mie en ole missään vaiheessa mihinkään laittomaan toimintaan ko.asiasta syyllistyny. Silti näillä viranomaisilla virtaa riittää jahdata ko pahempa murhaajaa, Sampo Kaulanen kirjoittaa.

Sitten Kaulanen nostaa esiin omakohtaisesti havaitsemansa vakavan ongelman viranomaisten kanssa asioimisessa. Hän on nimittäin joutunut palkkaamaan Jounin Kauppaan vartijan vastaamaan asiakkaiden turvallisuudesta.

– Samaan aikaan meillä laukkoo porukkaa ryöstelemässä kaupassa ja mie en saa siitä puhua koska se on joko rasistista tai joudun syytteeseen ”asiakkaiden” syrjimisestä. Tämän takia olen joutunu palkkaamaan vartijan kaupalle joka turvaa henkilökunnan turvallisuuden ja omaisuuden. Mitä sanoo Poliisi? ”Ei jouda tuleen paikalle ku mitään ei tapahu eikä voida todistaa rikosta”, Sampo Kaulanen lataa somessa.

– Mie sanon että kyllä meillä tässä maassa on asiat hyvin ku suurin rikos on jonku helvetin kolikkopelin videointi nettiin tai ryyppy illan pistäminen firman piikkiin.