Sofia Richien tyrmäävä bikinivartalo – toivottaa Scott Disickille synttärionnea

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kardashianit -televisio-ohjelmasta kuuluisuuteen noussut Scott Disick on täyttänyt 35 vuotta. Hänen teini-ikäinen tyttöystävänsä, malli Sofia Richie, on toivottanut miehelle syntymäpäiväonnea pelkissä bikineissä poseeraten.

Tummanruskeaksi hiuksensa värjännyt 19-vuotias Sofia Richie on rikkaan laulajalegenda Lionel Richien nuorin tytär. Luksustyylistä elämää poikaystävänsä Scott Disickin kanssa viettävä neitokainen on nyt hehkuttanut rakkauttaan sosiaalisessa mediassa. Richie on toivottanut onnea Scott Disickille.

Muhkean parran kasvattanut Scott Disick on puolestaan julkaissut sosiaalisessa mediassa yhteiskuvia ainoastaan lastensa kanssa. Aiemmin on kerrottu, että Scott Disick haaveilee edelleen palaavansa yhteen lastensa äidin, Kourtney Kardashianin kanssa. Mies on seurustellut Sofia Richien kanssa viime syksystä saakka.

Happy Birthday babe! Thank you for being you. Love you

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Names Buck

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Me and mini me

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on