Teinit jättivät naurettavan tipin tarjoilijalle – sitten ravintolaan tuli kirje

Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet Yhdysvalloissa lomailevan turistit eivät ymmättä jättää tarjoilijoille tarpeeksi juomarahaa, vaikka se on maan tapa. Nyt eräs teini-ikäisten joukko on noussut nettitähdiksi, kun he olivat juhlistamassa ravintolassa kotiinpaluutaan. He saivat erinomaisen hyvää palvelua, mutta eivät huomanneet jättää lainkaan juomarahaa.

Nuoret asiakkaat jättivät tarjoilijalle yhteensä 3,28 dollaria juomarahaa. He ymmärsivät tapahtuneen vasta myöhemmin, jolloin eräs ryhmän jäsen päätti lähestyä tarjoilijaa kirjeellä. Siinä nuoret pahoittelevat mahdollisesti aiheuttamaansa mielipahaa, ja lähettivät tarjoilijalle asianmukaisen 18 prosentin juomarahan.

Live Play Eat -ravintolan tarjoilija jakoi saamansa tunteikkaan kirjeen ravintolan seuraajien kanssa.