Angelina Jolie turhautui huoltajuuskiistaan – ei saa lapsia Lontooseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijä Angelina Jolie on suunnitellut jo pitkään Englantiin muuttamista kuuden lapsen kanssa. Kerroimme aiemmin hänen suunnitelleen 22 miljoonaa euroa maksavan kartanon ostamista. Yhdysvalloista Eurooppaan muuttaminen ei ole kuitenkaan mahdollista, ennen kuin Angelina Jolien ja Brad Pittin avioeroprosessi on loppunut.

Näyttelijäpariskunta Angelina Jolien ja Brad Pittin avioeroa ei ole saatu vieläkään päätökseen, vaikka he ilmoittivat erostaan liki kaksi vuotta sitten. Syynä on huoltajuuskiista. Angelina Jolie haluaisi ottaa lapset mukaansa Lontooseen, jossa hän työskentelee Pahatar 2 -elokuvan kuvauksissa. Jolien kerrotaan olevan turhautunut, koska lasten kohtalo on edelleen epävarma.

Jolie ottaisi Lontooseen muuttaessaan mukaansa 16-vuotiaan Maddoxin, 14-vuotiaan Paxin, 13-vuotiaan Zaharan, 11-vuotiaan Shilohin ja yhdeksänvuotiaat kaksoset Viviennen ja Knoxin. Muutto olisi ongelmallinen Brad Pittin kannalta, joka ei näkisi lapsia sen jälkeen juuri ollenkaan, Page Six uutisoi.