Carpool Karaoke sai jatkoa – nyt kyytiin hyppäsi Adam Levine

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Juontaja ja televisioisäntä James Cordenilla on The Late Late Show -keskusteluohjelmassaan Carpool Karaoke -niminen osio, josta tuli ensimmäisestä jaksostaan lähtien todella suosittu. Tällä kerralla Corden sai auton kyytiinsä paljon odotetun vieraan Adam Levinen.

Juontajan auton kyytiin on noussut sekä uudempia artisteja että vanhempia musiikkialan konkareita. Nyt kyytiin astui Adam Levine, joka toimii laulajana ja keulahahmona Maroon 5 -yhtyeessä. Hän on myös tuomaroinut suosittua The Voice -laulukilpailua vuodesta 2011 lähtien.

James Corden ja Adam Levine laulavat automatkan aikana Maroon 5 -bändin suosituimpia hittejä aloittaen Moves Like Jagger -kappaleesta. Videolla laulaja ja juontaja ottavat toisistaan myös mittaa ajamalla kilpaa ja tasapainottelemalla erilaisia tavaroita heidän leukansa ja otsansa päällä.