Kaksospojat sulkeutuivat huoneeseensa – seurauksena talkkinen kaaos!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienten lasten kanssa talossa ei tule koskaa olemaan hiljaista hetkeä. Lapset keksivät keskenään äänekkäitä leikkejä, jotka yleensä alkavat naurusta ja loppuvat itkuun. Yksi leikki päättyi kuitenkin siivoamiseen kun vanhemmat löysivät kaksosensa pahanteosta.

YouTube-videolla nähdään surkuhupaisa tilanne, jossa vanhemmat saavat nuoret kaksospoikansa kiinni sotkemisesta. Pojat olivat lukinneet itsensä omaan huoneeseensa, mikä olikin pian herättänyt vanhempien epäilyt. Kun he viimein avasivat oven, sen takaa paljastui melkoinen sotku.

Poika tunnusti heti oven avatessaan, että hän on sotkenut. Lasten lisäksi koko lattia on vauvantalkin peitossa, mikä antaisikin ymmärtää, että kumpikin pojista on ollut sotkemisessa mukana. Sotkeminen on valitettavan usein lasten mielestä hauskin leikki, minkä vanhemmat saavatkin huomata aina kantapään kautta.