Mitkä somekuvat! Kendall Jenner ja Hailey Baldwin nautiskelivat yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallikaunottaret Kendall Jenner ja Hailey Baldwin ovat samaan aikaan nousseet muotimaailman huipulle. Alati työllistetyt mallit näyttävät löytävän töiden lomassa kuitenkin myös toisilleen aikaa ja he viettävätkin usein aikaa kahdestaan erilaisten juhlien merkeissä.

Tällä hetkellä poptähti Shawn Mendezin kanssa seurusteleva Hailey Baldwiin nautiskeli nyt vaahtokylvystä ja punaviinistä ystävänsä kanssa. Sekä Hailey että Kendall julkaisivat itsestään viinilasinsa kanssa kuvan, jossa he olivat ilman yläosaa. Naiset eivät merkinneet toisiaan kuviinsa, mutta kylpyhuoneen kaakeleista ja viinilasien mallista päätellen naiset viettivät kuitenkin iltaa yhdessä.

Realitytähti Kendall Jenner on tästä kaksikosta tunnetumpi myös Kardashianit-televisiosarjan kautta. Baldwinin julkkisperheen tytär Hailey Baldwin on puolestaan noussut muutamassa vuodessa Hollywoodin pintapiireihin ja samalla saanut merkittävän jalansijan mallimarkkinoilta. Taannoin hän sai Guess Jeansin mallisopimuksen ja poseeraa tällä hetkellä myös Leviksen uusimmassa kampanjassa.

bone-dry

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

BIG MOOD 💸

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on