Kourtney Kardashian hehkuu onnea: ”365 päivää rakkautta!”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kardashianien sisarusten vanhin sisko Kourtney alkoi seurustelemaan häntä huomattavasti nuoremman Younes Bendjiman kanssa toivuttuaan erosta Scott Disickiin. Kourtneylla ja Scottilla on kolme yhteistä lasta, Mason Disick, Reign Disick ja Penelope Disick.

Kourtney Kardasian ja Younes Bendjima viettivät juuri ensimmäistä vuosipäiväänsä. 39-vuotias perheenäiti julkaisi onnellisena kuvan hänen Instagram-tarinaansa suuresta ruusuasetelmasta, jonka 25-vuotias Younes Bendjima oli hänelle lähettänyt. Kuvan yhteyteen nainen kirjoitti: ”365 päivää rakkautta”.

Kourtney ja Younes ovat heidän suhteensa alusta saakka olleet hyvin tiiviisti yhdessä ja matkustelleet paljon. Kourtney on jopa harkinnut munasolujensa jäädyttämistä sitä varten, että hänen nuori poikaystävänsä haluaisi hänen kanssaan vielä tulevaisuudessa lapsia.

Instagram