Kylie Minogue täytti 50 vuotta – edelleen upea ilmestys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Aito ja alkuperäinen Kylie täytti 28. toukokuuta 50 vuotta. Tähti juhlisti päivää niin syntymäpäiväjuhlien, uuden musiikkivideon kuin Instagram-kuvienkin muodossa.

Kylie Minogue ei osoita hidastamisen tai ikääntymisen merkkejä tuoreen Golden-singlensä musiikkivideolla. Tähden nuorekkuuden säilymisestä kertoo myös Instagramissa julkaistu otos, jossa hän poseeraa alasti kitara intiimialueidensa peittona.

Kylie Minogue nousi kotimaassaan Australiassa tunnetuksi Neighbours-saippusarjan kautta. Tähden debyyttialbumi Kylie nousi listoille niin Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa kuin Suomessakin. Kylien suosio on jatkunut tähän päivään saakka, ja hänet tunnetaankin yhtenä Australian menestyneimmistä poptähdistä.