Ohhoh! Michele Murphy-Kaulanen on nykyisin blondi – vaihtoi kiharat pikkuletteihin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomen kuuluisimman kauppiaan, Sampo Kaulasen vaimo Michele Murphy-Kaulanen, on vaihtanut tummat ja kiharat hiukset vaaleaan lettityyliin. Minttu-nimellä tunnettu nainen kertoo, että hänen luonnonkiharat hiuksensa vaativat paljon työtä. Kesäinen lettityyli on hänen mukaansa suhteellisen helppohoitoinen kotikonsteilla.

Michele Murphy-Kaulanen on kertonut blogissaan, että hänen amerikkalaisen isän kulttuurissa on tapana letittää hiuksia. Vaikka 38-vuotiaan naisen kutrit on letitetty hänen elämänsä aikana moneen eri otteeseen, on hän nyt päättänyt yllättää kaikki vaihtamalla tummien hiusten väriä vaaleammaksi. Hän ei voi vaalentaa omaa hiusta, joten letitys mahdollistaa uuden värisävyn kutreissa.

– Tänään minusta tuli blondi, Michele Murphy-Kaulanen hehkuttaa blogissaan.