Charlie Riinan silikonipovi jäi takapuolen varjoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailman A-sarjaan ja ihmisten tietoisuuteen nousee vuosittain vain pieni määrä uusia tulokkaita. Yksi viime viikkoina jalkaansa mallimaailman oven väliin yrittänyt on Puolasta kotoisin oleva mallikaunotar Charlie Riina, joka on jo nähty Playboyn sivuilla.

Nyt Riina on kiinnitetty vesimerkki 138 Waterin uudeksi mainoskasvoksi, sillä hän poseeraa parhaillaan bikineissä rannalla upeissa kuvissa. Otoksissa Riinan poven kanssa huomiosta kilpailee vain hänen timmi bikinipeppunsa.

Charlie Riina on kotoisin Puolasta, mutta hän muutti Kanadaan ollessaan vielä lapsi. Riina on näyttelijä ja malli, mutta suurelle osalle nainen on tunnettu somejulkkiksena hänen suositun Instagram-kanavansa kautta. Taannoin hän nousi kansainväliseksi julkkikseksi, kun kaunotar nimettiin Playboy-lehden vuoden Playmateksi.

Splash
Splash
Splash
Splash