Britannian suurin perhe kasvaa jälleen – nyt jo 21. lapsi tulossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Britannian suurimman perheen äiti Susan Radford on jälleen raskaana. Susanilla ja hänen aviomiehellään Noelilla on yhteensä 20 lasta. Perheen esikoinen syntyi 29 vuotta sitten.

Kerroimme aiemmin Radfordin suurperheestä, jossa on yhteensä 20 lasta. Kun perheen kuopus, Archie syntyi, sanoivat Susan ja Noel perheenlisäysten päättyvän siihen. Toisin kävi. 42-vuotias Susan on jälleen raskaana, LAD Bible uutisoi.

Perheen elämää voi seurata brittiläisellä Channel 4 -kanavalla 15 Kids and Counting -sarjassa. Alle vuoden ikäisen Archien lisäksi perheessä on alle kaksivuotiaat Phoebe ja Hallie, alle 10-vuotiaat Casper, Oscar, Tillie, Max ja Joshua, teini-ikäiset Aimee, Ellie, James, Katie, Millie, Luke ja Daniel sekä parikymppiset Jack, Chloe, Sophie ja Chris.

I love this picture so much 😍💗 #babygirl #family #love

A post shared by Radford Family (@theradfordfamily) on