Tommy Lee hääpaikalla kylpytakissa – romanttinen kuva tyttöystävän kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Mötley Crüen rumpali Tommy Lee on rakastunut 31-vuotiaaseen komedienne ja nettijulkkis Brittany Furlaniin. Kaksikko on tiettävästi seurustellut jo tovin, ja nyt he ilmeisesti haaveilevat hääkellojen soimisesta.

Vartalonsa suloja auliisti Instagramissa esittelevä Brittany Furlan on julkaissut kuvan, jossa rokkari Tommy Lee näyttää saatelleen naisen alttarille. Todellisuudessa kaksikko on käyttänyt hyödyksi toisen pariskunnan vihkipaikkaa otoksen ikuistamiseen. Ihmiset ovat kuitenkin pohtineet, voisiko pariskunta suunnitella oikeasti häitä.

Kerroimme taannoin American Airlinesilla rantalomalta kotiinsa lentäneiden Tommy Leen ja Brittany Furlanin liittyneen kymppikerhoon ykkösluokan vessassa. Kaksikko vietti 20 minuuttia vessassa, vaikka lento ei kestänyt kuin tunnin. 55-vuotias Tommy Lee muistetaan etenkin myrskyisästä suhteestaan näyttelijä Pamela Andersoniin.