Valkoinen talo lähetti kirjeen – äidinkielenopettaja korjasi kirjoitusvirheet

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Atlantassa asuva eläköitynyt äidinkielen opettaja Yvonne Mason on julkaissut Facebookissa kuvan Valkoisen talon lähettämästä kirjeestä. Nainen on korjannut kirjeeseen kaikki kirjoitusvirheet.

Englannin kielen opettajana 17 vuotta työskennellyt Yvonne Mason kirjoitti Yhdysvaltain presidentille Floridassa tapahtuneen ystävänpäivän kouluammuskelun takia. Hän sai äskettäin vastauksen kirjeenä, jonka on todennäköisesti laatinut Donald Trumpin avustaja. Silti Yhdysvaltain presidentin allekirjoitus on kirjeessä.

Nainen on kertonut myöhemmin, että mikäli kirje olisi ollut koulutehtävä, olisi sen kirjoittaja saanut arvostelussa kielioppi- ja merkkivirheiden vuoksi huonoimman mahdollisen arvosanan. Mason lähetti kirjeen takaisin Valkoiseen taloon korjattuna.

Got a letter from Mr. Trump. Will be returning it tomorrow.

Publiée par Yvonne Mason sur lundi 14 mai 2018