Muistatko vielä Reese Witherspoonin? Paparazzi yllätti bikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanity Fair -lehti esittelee hauskalla YouTube-kanavalla tunnettuja tähtiä hieman eri valossa kuin missä heidät on totuttu näkemään. Taannoin lehti esitteli miten taitavasti 41-vuotias näyttelijä Reese Witherspoon osaa eri murteita.

Nyt Vanity Fair on jo historiaa, ja Reese on kuvattu lomailemassa Meksikon Cabossa. Julkkisten suosiman lomakohteen uima-altaalla Witherspoon nautiskeli aurinkoisesta päivästään punavalkoisissa biikineissä.

Reese Witherspoon tapasi ensimmäisen aviomiehensä Ryan Philippen aikoinaan omilla syntymäpäivillään. He esiintyivät sittemmin yhdessä Julmia aikeita -elokuvassa. Pari erosi vuonna 2006, minkä jälkeen neito avioitui Hollywood-agentti Jim Tothin kanssa. Reese voitti vuonna 2005 parhaan naispääosan Oscar-palkinnon roolistaan elokuvassa Walk the Line.

Splash
Splash
Splash
Splash