Tästä syystä miehet katsovat tennistä? Serena Williamsin peliasu ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tennistähti Serena Williams liittyy taannoin lukuisten julkisuuden henkilöiden joukkoon perustamalla oman kosmetiikkasarjansa. Naisen meikkisarjan nimi on Aneres, eli Serena väärinpäin kirjoitettuna. Tennisuraansa yrittäjäksi ryhtynyt nainen ei kuitenkaan ole ainakaan vielä toistaiseksi jättänyt.

Eilen Serena kuvattiin pelikentällä asussa, joka perustelee hyvin miksi miehet pitävät tenniksen katsomisesta. Williams oli nimittäin pukeutunut ihoanuolevaan mustaan peliasuun, joka ei jättänyt lainkaan arvailun varaa hänen vartalonsa muodoista. Ei edestä eikä takaa. Vastustaja tässä ottelussa oli tsekkiläinen Karolina Pliskova.

36-vuotias Serena Williams suunnittelee kosmetiikkasarjansa lisäksi myös oman vaatemallistonsa julkaisemista. Tennisytähden Alexis Olympia -nimisen lapsen isä on hänen sulhasensa, Reddit-sivuston toinen perustaja Alexis Ohanian. Pariskunta on suunnitellut jo toisen lapsen tekemistä, mutta Serena on myös uumoillut paluusta tenniksen pariin.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO, All Over Press
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO, All Over Press
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO, All Over Press
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO, All Over Press