Tältä Janina Frostell näytti koulutyttönä – upea kuva someen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen historian suosituimpiin mallikaunottariin lukeutuva Janina Frostell, nykyinen Janina Fry, muodostui 1990-luvulla kotimaiseksi seksisymboliksi. Hän ryhtyi myöhemmin myös levyttäväksi artistiksi, jonka tunnetuin hitti on I’ll Save My Tears, jonka remix soi klubeilla edelleen. Lisäksi hän vieraili Daruden kappaleella.

Nyt Janina on osallistunut sosiaalisessa mediassa leviävään ”Olisinpa tiennyt” -ilmiöön, jonka myötä hän julkaisi Instagramissa ihastuttavan valokuvan kouluajoiltaan.

– Olisinpa tiennyt #olisinpatiennyt nuorena että pelko ja totaalinen epävarmuus kuuluu nuoruuteen. Siihen liittyy myös lamaannuttava kuolemanpelko. Kaiken kanssa oppii elämään mutta aina on ok pyytää apua. Yksin ei tarvitse kulkea. Muista se, aina, Janina Fry kirjoittaa kuvansa yhteydessä.