Hugh Jackman vaatii: ”Koe-esiintymiset pois hotellihuoneista!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Viime vuonna villinnyt Me Too -kampanja paljasti viihdemaailmassa vuosikymmenten ajan tapahtuneet väärinkäytökset. Wolverine-roolistaan tunnettu 49-vuotias toimintatähti Hugh Jackman ihmettelee, miksi koe-esiintymisiä pidetään ylipäätään hotellihuoneissa.

– Koe-esiintymistä ei tulisi koskaan järjestää ilman kolmannen henkilön läsnäoloa. Tapaamista ei tulisi järjestää hotellihuoneeseen. Hotellihuone on periaatteessa makuuhuone, eikö vaan? Miksi tapaamisen pitäisi koskaan olla siellä? Uskon, että monet ovat toiveikkaita, että tässä voisi nyt olla yleinen muutos parempaan, Hugh Jackman kertoi Australian GQ-lehdelle.

Kerroimme taannoin, että Hugh Jackman on ollut naimisissa vaimonsa Deborra-Lee Furnessin kanssa 21 vuotta. Pariskunta hehkuttaa rakkauttaan edelleen. He tiesivät olevansa toistensa sydämenvalitut, koska pystyivät olemaan luonnollisesti omana itsenään alusta asti.