Lomalento teki hätälaskun – haiseva matkustaja sai muut oksentelemaan

Matkailu Ohhoh! · Stara.fi

Lentokoneet ovat joutuneet kautta aikojen tekemään hätälaskuja monista hyvinkin erikoisista syistä, mutta nyt tuorein tapaus hakee vertaistaan historiasta. Amsterdamista Gran Canarialle matkalla ollut lentokone joutui nimittäin tekemään hätälaskun haisevan matkustajan vuoksi.

Asiasta uutisoineen Mirror-lehden mukaan Transavian lennolla mukana olleen matkustajan haju oli niin karmaiseva, että muut matkustajat alkovat oksennella sen vuoksi. Tilanne meni lopulta niin pahaksi, että lentokapteeni päätti tehdä hätälaskun Portugaliin, jotta mies voitaisiin poistaa lennolta ja lentokone tuulettaa.

Matkustajien kertomusten mukaan mies haisi siltä, ettei hän olisi käynyt suihkussa viikkokausiin. Lehden mukaan jotkut matkustajista olisivat jopa menettäneet tajuntansa hajun vuoksi. Henkilökunta yritti sulkea miehen Boeing 737 -lentokoneen vessaan rajoittaakseen hajun leviämistä, mutta se ei auttanut tarpeeksi. Portugalin Farossa mies poistettiin lennolta.