Puntala-rock julkaisi esiintyjänsä – vahva kansainvälinen kattaus

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikas ja perinteinen punk-festivaali Puntala-rock järjestetään 27. -28. heinäkuuta tutussa paikassa, eli Puntalan leirikeskuksessa, Lempäälässä. Nyt festivaali on julkistanut kaikki esiintyjänsä, joiden viimeiset julkistukset olivat ruotsalainen Allvaret sekä Vapaa Maa, Punk Lurex, Kansanmurha, Nuoret Sankarit ja Viha.

Puntala-rockin kansainvälisiä esiintyjiä ovat Allvaretin lisäksi espanjalaiset Barcelona ja Lux, malesialainen Braincell, venezuelalainen Doña Maldad, irlantilainen Grit, kreikkalainen Horis Ikto, virolais-suomalainen Huiabella Fantastica, venäläinen Kärzer, ruotsalainen Warchild, italialainen Vivere Merda sekä brittiläiset Omega Tribe ja The Varukers.

Lavoille nousevat lisäksi Bad Jesus Experience, Diskelmä, Ei, Kohti Tuhoa, Kuudes Silmä, Loppusijoitus, Raamattu, Rue Morgue, S&M, Sister Disaster, Suudelmat, Valse Triste, Viimeinen Virhe, Ydinaseeton Pohjola ja Ydinperhe.