Suomalaismiehen kuvasarja Aurinkorannikolta – donitsikojuun vettä uimarannan suihkusta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaduilla sekalaisissa kojuissa myytävien elintarvikkeiden heikko taso on yleisesti tiedossa, kuten myös se, ettei varsinkaan monissa etelän maissa kannata juoda vesijohtovettä. Nyt eräs suomalaismies on ikuistanut Aurinkorannikolla mielenkiintoisen kuvasarjan.

Kuvassarjassa nähdään eräs turistien suosimista kojuista, joissa myydään esimerkiksi hattaraa ja paikallisia tuoreita donitseja. Kuvissa nähdään miten kojun nainen noutaa kojun käyttöön vettä viereisen uimarannan suihkusta.

Lukijan kuva
Lukijan kuva
Lukijan kuva

Vesi on paikallista vesijohtovettä. Tiedossa on, että Aurinkorannikolla asuvista osa juo vettä suoraan hanasta sellaisenaan, mutta turistien toivotaan kuitenkin pitäytyvän pullovedessä. Uimarannan suihkun vesi on kuitenkin pahimmassa tapauksessa seissyt tuntikausia kuumissa putkistoissa. Esimerkiksi donitsien tekemiseen käytetään yleensä maitoa, mutta tämän kyseisen kojun reseptistä ei ole tietoa.