Tässä on Duudsonit-Jukan uusi rakas – söpö yhteiskuva julkaistiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Pohjanmaalta Hollywoodin ponnistaneet Duudsonit ovat sopeutuneet erinomaisesti Kalifornian auringon alle. Jukka Hildén seurustelee nykyisin Youtube-tähti Chachi Gonzalesin kanssa. Mies julkaisi nyt ensimmäisen yhteiskuvan rakkaansa kanssa.

37-vuotias Jukka Hildén on eronnut lastensa äidistä, ja miehen rinnalla on viihtynyt 22-vuotias Chachi Gonzales. Hilden hehkuttaa naisen tekevän hänestä onnellisen päivittäin. Söpö pariskunta on saanut runsaasti tykkäyksiä osakseen.

Duudsoneiden taustayhtiö Rabbit Films solmi hiljattain miljoonaluokan sopimuksen Googlen kanssa. Tarkoituksena on, että Duudsonit ovat mukana Ultimate Expedition -realitysarjassa. Kyseessä on amerikkalainen versio suomalaisillekin tutusta Huippujengi-televisiosarjasta, jolle odotetaan miljoonayleisöä.

https://www.instagram.com/p/BjjfeKLh_qw/?taken-by=jukkadudeson