Viisuvoittaja Conchita Wurstin raju tyylimuutos – ei enää tunnista samaksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2014 Euroviisut voittanut Conchita Wurst paljasti taannoin olevansa HIV-positiivinen. Itävaltalainen laulaja ja drag-artisti Thomas Neuwirth kertoi asiasta Instagram-tilillään, koska hänen ex-poikaystävänsä yritti kiristää häntä uhkaamalla paljastaa asian julkisesti.

Conchita Wurst aiemmin, Kuva: Splash
Kuva: All Over Press, EPA-EFE/FLORIAN WIESER

Eilen Conchita Wurst yllätti esittelemällä uuden odottamattoman tyylinsä Life Ball -tilaisuudessa Itävallan Wienissä. Hän saapui HIV ja AIDS -järjestöille rahaa keräävään hyväntekeväisyystapahtumaan aikaisemmasta tyylistään poiketen blondina.

Euroviisuvoittajan mukaan hän on sanut HIV-hoitoa jo vuosien ajan. Sairautta voidaan hoitaa lääkkeillä, jotka laskevat potilaan viruskuormaa niin alhaalle että hänen immuniteettijärjestelmänsä toimii normaalisti eikä virus leviä muihin.

Kuva: All Over Press, EPA-EFE/FLORIAN WIESER
Kuva: All Over Press, EPA-EFE/FLORIAN WIESER
Kuva: All Over Press, EPA-EFE/FLORIAN WIESER
Kuva: All Over Press, EPA-EFE/FLORIAN WIESER