Harvinaista herkkua! Don Johnson Big Band tänään kesän ainoalla Helsingin keikalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

15 vuotta sitten indie-undergroundista hujauksessa valtavirran suursuosioon One MC, One Delay -hitillä noussut Don Johnson Big Band tekee nykyisin keikkoja enää vain harvakseltaan. Tänä kesänä yhtye nähdään Helsingissä vain kerran, kun Don Johnson Big Band nousee Nosturin lavalle tänään 6. kesäkuuta.

Yhtye esiintyy Katto auki -klubilla, jonka perinne käynnistyi Nosturissa jo viime kesänä. Konsepti tekee paluun tänään. Don Johnson Big Bandin viimeisin albumi Fiesta ilmestyi vuonna 2012, ja nyt yhtye juhlistaa levyn teemoin tulevaa kesää sekä tulevaa uutta levyään. Nosturi on suunnitellut vain tähän iltaan levyn nimeen pohjautuvan Fiesta–drinkin, ja lisäksi nopeimmat sisääntulijat saavat mukaansa myös nimmaroidut Fiesta-albumit.

– Mahtavaa päästä soittamaan Stadissa pitkästä aikaa kunnon kesäklubiveto. Tulevana syksynä julkaistaan uutta materiaalia, ja keikalla on luvassa tulevan levyn biisejä joita ei ole koskaan aiemmin soitettu livenä, DJBB-yhtyeen Tommy Lindgren kertoo.

– Kuultiin myös että Nosturi on päättänyt tehdä juhlan ja edellisen levymme kunniaksi keikalle erityisen Fiesta-drinkin. Me taas kuskaamme pienenä kesälahjana Nosturin ovelle pari sataa nimmaroitua Fiesta cd-levyä – ja jaamme sellaisen jokaiselle keikalle tulijalle niin kauan kuin riittää.