Onko NASA löytänyt Marsista elämää? Tiedotustilaisuus huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA on järjestänyt viime vuosina useita tiedotustilaisuuksia, joissa se on paljastanut useita merkittäviä löytöjä avaruudesta. Seuraava tiedotustilaisuus järjestetään huomenna torstaina, ja ennakkotietojen mukaan siinä on kyse Marsiin liittyvästä asiasta.

Tilaisuudesta uutisoineen Express-lehden mukaan tarkoituksena on mahdollisesti uutisoida Mars-luotain Curiosityn tekemästä löydöstä. Vaikka tiedotustilaisuuden aiheesta ei ole vielä varmuutta, pidetään paljastusta jo nyt mahdollisesti erittäin merkittävänä.

Curiosity on vuodesta 2012 saakka selvittänyt Marsissa planeetan ilmakehää ja sitä onko Punaisella planeetalla ollut mahdollisesti aiemmin elämää. Joulukuussa 2017 NASA järjesti vastaavan tiedotustilaisuuden, jossa se paljasti löytäneensä avaruudesta omaamme muistuttavan aurinkokunnan.