Harvey Weinsteinin tarinasta kauhuelokuva – ohjaajana Brian De Palma

Elokuvat · Terhi Piiroinen

Lukuisten naisten ahdistelusta syytetty Harvey Weinstein antautui hiljattain poliisille. 66-vuotiasta elokuvatuottajaa syytetään lähes sadan naisen seksuaalisesta ahdistelusta ja seksiin pakottamisesta. Nyt aiheesta on tekeillä kauhuelokuva.

Elokuvaohjaaja Brian De Palma on kertonut suunnittelevansa kauhuelokuvan kuvaamista, jonka juoni perustuu Harvey Weinsteinin kaltaisen ahdistelijan edesottamuksille. Elokuvan päähenkilö ei ole Weinstein, mutta keskiössä on elokuvateollisuudessa toimiva hyväksikäyttäjä. Kauhuelokuvan työnimi on Predator, Le Parisien uutisoi.

Harvey Weinsteiniä syytetään seksuaalirikoksista. Mies jäi kiinni vuosikausia harjoittamastaan toiminnasta MeToo-kampanjan avulla. Hänen ahdistelemiensa naisten joukossa ovat muun muassa näyttelijät Rose McGowan ja Lucia Evans.