Kendall Jenner iski ystävänsä pikkuveljen – suuteli Anwar Hadidin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme äskettäin Victoria’s Secretin mallina työskennelleen Kendall Jennerin iskeneen komean australialaissyntyisen koripalloilija Ben Simmonsin. Mies seurusteli ilmeisesti vielä Tinashe-nimisen laulajan kanssa aloitettuaan suhteen Kendall Jenneriin, ja nyt kaksikon välinen pikaromanssi onkin jo päättynyt.

22-vuotias huippumalli ei jäänyt kuitenkaan suremaan koripalloilijan perään vaan vaihtoi hänet nopeasti uuteen ihastukseen. Daily Mail -sivuston mukaan Kendall Jenner nähtiin maanantaina 18-vuotiaan Anwar Hadidin syleilyssä CFDA-gaalan jatkoilla.

Mallina toimiva komistus Anwar Hadid on Kendall Jennerille jo entuudestaan hyvin tuttu. Anwar on mallisiskostensa Bellan ja Gigin pikkuveli, minkä vuoksi myös Kendall on tuntenut hänet jo pitkään. Nyt ystävyys on kuitenkin näyttänyt edenneen uudelle tasolle, koska sosiaalisessa mediassa levinneiden kuvien perusteella Kendall istui Anwarin sylissä suutelemassa nuorta miestä kiihkeästi.