Justin Bieber uhoaa: ”Kasvatan hiukset varpaisiin saakka!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Justin Bieberin julkisuusmylly alkoi kymmenen vuotta sitten. Nappisilmäisestä kanadalaispojasta kasvoi tässä ajassa päästä varpaisiin asti tatutoitu nuori mies. Nyt laulaja aikoo muuttaa tyyliään.

Kiiltokuvapoikana fanityttöjen sydämet murskannut Justin Bieber on päättänyt kasvattaa pitkät hiukset. 24-vuotias poppari ei ole vieraillut parturin luona omien sanojensa mukaan kuukausiin. Hän kertoi Instagramissa, että aikoo kasvattaa hiuksensa varpaisiin saakka. Hän on poistanut kuvan myöhemmin.

Musiikin parista taukoa ottanut Justin Bieber ehti toteuttamaan kymmenvuotisen uran aikana lähes kaiken hyvän ja pahan, mitä artisti voi urallaan tehdä. Hän keskeytti viimeisimmän maailmankiertueensa terveyssyihin vedoten.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

Y’all need to meet my sister Rachel Bieber

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on