Koira ei halunnut päästää isäntäänsä töihin – onko tuttu näky sinulle?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet koiranomistajat tuntevat piston sydämessään aina kun heidän pitää lähteä kotoaan ja jättää surumielinen koira yksin kotiin. Omistajat yleensä rauhoittelevat lemmikkiä sanomalla, että he tulevat ihan pian takaisin. Aina tämä ei kuitenkaan auta helpottamaan koiran oloa.

Nyt videolla nähdään hellyttävä tilanne, jossa Mila-niminen siperianhusky kuulee, että se joutuu jäämään kotiin yksin. Mies on kuvannut videolle hetken, jolloin hän on ollut lähdössä töihin ja joutunut kertomaan koiralleen tämän suru-uutisen.

Heti kun koira kuulee, että mies kertoo menevänsä töihin, koira juoksee oven eteen. Se hyppii, murisee ja ulvoo oven luona yrittäessään saada miestä jäämään sen kanssa kotiin. Lopulta mies taipuu Milan tahtoon ja kertoo jäävänsä kotiin sen kanssa.